- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Велика Тијана Бошковић: „Нисам свесна шта смо урадили“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТијана Бошковић
Тијана Бошковић - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
Пратите нас
Српске одбојкашице Тијана Бошковић и Бојана Дрча прве су се обратиле по доласку у Београду, а као једну од најважнијих ставки која им је помогла да стигну до другог узастопног злата обе су навеле тимску игру.
Увек скромна Тијана Бошковић иако је проглашена за најбољу одбојкашицу на целом шампионату, пажњу је усмерила на тим са којим јој је како је истакла част и задовољство да игра.
„Верујте ми још увек нисам свесна шта смо урадили, тако да ће бити потребно време да нешто паметније кажем. Оно што сигурно знам је да је част и привилегија бити део овог тима, јер ово што смо урадиле ретко ко може. Оно што је најважније је да смо веровале једна у другу, држале се заједно и играле тимски, а то је допринело томе да освојимо златну медаљу“, рекла је Тијана Бошковић.
Златна српска одбојкашица Бојана Дрча истакла је да није било лако бранити круну, али су тимском игром то успеле да ураде колико год је изгледало немогуће.
„Утисци се још увек нису слегли. Одбранити светско злато није било лако, али смо веровале једна у другу и да овај тим то може да уради и то смо показале. 12 утакмица, 12 победа, желим да се захвалим свим девојкама, свима који су нас подржавали верујем да ћемо наставити у овом ритму“, рекла је Бојана Дрча.
Јована Стевановић - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
СПОРТ
Српска хероина за Спутњик: Ниједан поен нисмо препустиле, никада се нисмо уплашиле!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала