- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Фудбалска „машина“ може да напусти Енглезе за 200 милиона евра

© AFP 2023 / Nick PottsЕрлинг Холанд
Ерлинг Холанд - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2022
Пратите нас
Фудбалер Манчестер ситија и норвешки репрезентативац Ерлинг Холанд могао би да напусти енглески клуб у јулу 2024. године уз обештећење од 200 милиона евра, преноси Атлетик.
Овајлист тврди да Холанд у уговору са Манчестер ситијем има излазну клаузулу коју не може да активира клуб из Премијер лиге.Али, може на пример Реал Мадрид. Или Пари Сен Жермен.
Страни медији наводе да је ово добра вест за Реал, који је годинама покушавао да ангажује Холанда (22), али је норвешки фудбалер одлучио да настави каријеру у Манчестер ситију.
„Пари Сен Жермен с пажњом прати ову информацију. Међутим, и поред клаузуле, Холанд је тај који одлучује до када ће играти за Манчестер сити", истиче Атлетик.
Обештећење од 200 милиона евра не би било рекордно, јер је Бразилац Нејмар пре пет година прешао из Барселоне у Пари Сен Жермен за 222 милиона евра.
Холанд је у летњем прелазном року стигао из Борусије Дортмунд у Манчестер сити за око 60 милиона евра. Он је на 13 мечева већ постигао 20 голова у свим такмичењима за Манчестер сити.
С правом га називају „машином за голове“.
Јован Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 11.10.2022
СПОРТ
Зову га „Бекам“ – носи славно презиме и нова је „деветка“ Звезде
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала