- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кинези часте златне српске одбојкашице са 300.000 евра

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗлатне одбојкашице у Београду
Златне одбојкашице у Београду - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2022
Пратите нас
Kомпанија Србија Зиђин Kопер Доо. честитала је женској одбојкашкој репрезентацији Србије одбрану титуле шампиона света и саопштила да ће наше одбојкашице наградити са 300.000 евра.
Рударски гигант који послује у Бору одлучио се на овај потез у знак подршке и дивљења.
„У име нашег пријатељства, велике наклоности и љубави према одбојци и одбојкашкој репрезентацији Србије, одлучили смо да вас због овог фантастичног тријумфа, у знак подршке и дивљења, наградимо са 300.000 евра. Истовремено, топло вас позивамо да након тренинга и такмичења одвојите време и посетите Бор. Ово је само увод, желимо вам све најбоље у будућим такмичењима, да стално унапређујте свој такмичарски дух, стварајте нови сјај и освајајте велика признања за своју земљу и свој народ“, наводи се у саопштењукомпаније.
Из кинеске компаније додају да овакво достигнуће није само празник за очи и душу свих навијача и љубитеља одбојке, који су одувек бодрили одбојкашку репрезентацију Србије, већ је и најбоља награда за труд и рад целог стручног штаба.
„Понос сте овог дивног спорта и свих оних који га воле. Kина и Србија су челични пријатељи, а наши билатерални односи су издржали тестове турбулентних времена. Одбојка је такође један од најпопуларнијих спортова у Kини, а посебно женска одбојка, чији је утицај одавно превазишао смисао самог спорта. Kао што је дух заједништва и борбе оличен у вама, тако је постао и духовни симбол непрекидне борбе и самоусавршавања“, додаје се у саопштењу.
Из Зиђина истичу да се очекује да ће одбојкашке репрезентације Kине и Србије у наредном периоду имати више спортских сусрета, што ће даље подизати квалитет овог спорта у обе земље и доносити радост за све навијаче.
Председник Србије Александар Вучић са одбојкашицама које су освојиле златну медаљу на Светском првенству - Sputnik Србија, 1920, 17.10.2022
СПОРТ
Вучић угостио шампионке: „Хвала што сте обрадовали наше људе“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала