Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Селаковић уочи седнице СБ УН: Ангажовање Унмика од кључног значаја за спровођење Резолуције 1244

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Селаковић
Никола Селаковић  - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2022
Пратите нас
Министар спољних послова Србије Никола Селаковић састао се данас, уочи седнице Савета безбедности УН о Косову и Метохији, са шефицом Унмика на КиМ Каролином Зијаде и том приликом истакао да је кључно наставити ангажовање Унмика на свим питањима од значаја за доследно спровођење Резолуције 1244 Савета безбедности УН.
"Уочи седнице Савета безбедности УН о Косову и Метохији, министар спољних послова Никола Селаковић разговарао је са шефицом Унмика Каролином Зијаде и нагласио да је кључно наставити ангажовање Унмика на свим питањима од значаја за доследно спровођење Резолуције 1244 СБ УН", објавило је Министарство спољних послова Србије на свом налогу на Твитеру.
Састанку је, како се види на снимку који је објављен на Твитер налогу Министарства спољних послова Србије, присуствовао и амбасадор Србије у САД Марко Đурић.
У Њујорку ће вечерас бити одржана седница Савета безбедности УН, на којој ће бити представљен шестомесечни извештај генералног секретара УН Антонија Гутереша о раду мисије УН на КиМ (УНМИК).
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала