- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Како спојити студирање и предузетничке вештине | Технограм

© Sputnik / Лола ЂорђевићФилозофски факултет
Филозофски факултет - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2022
Пратите нас
Студентски период често се сматра делом живота када се млади пре свега фокусирају на полагање испита и похађање наставе, међутим у данашње време практично је обавезно стећи паралелно са студијама и секундарно образовање и спремити се за тржиште рада.
Студенткиње Технолошко-металуршког факултета успеле су у том подухвату – у оквиру свог тима „Биљна тајна“ креирале су напитак „ВеYо“, пробиотски еко јогурт на бази бадема и победиле на такмичењу за најбољу технолошку иновацију у оквиру такмичења студентских тимова.
Како теоријске вештине претворити у практичне? Како да се студенти најбоље изборе са страхом и питањем шта након студија? Шта су заблуде, а шта истина о подстицању младих да буду предузимљиви?
О овој теми у емисији „Технограм“ говоре Сара Живановић и Милица Милутиновић, студенти Технолошко-металуршког факултета.
Како спојити студирање и предузетничке вештине | Технограм

О емисији „Технограм“

Технограм“ је емисија портала и радија Спутњик коју води Марко Николић. Теме се тичу нових технологија, иновација у различитим областима и успешних бизнис модела. Eмитује се сваког другог уторка у 21.00.
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе и анализе горућих питања у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
28 Април, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала