- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрват провоцирао играча Звезде па доживео блам /видео/

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаХрватски кошаркаш Марио Хезоња
Хрватски кошаркаш Марио Хезоња - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
Пратите нас
Марио Хезоња, хрватски кошаркаш који наступа за Реал Мадрид могао је да буде трагичар свог тима против Црвене звезде јер је у последњој деоници утакмице четвртог кола Евролиге испровоцирао Бена Бентила и зарадио техничку грешку. Звезда је тај моменат искористила да се приближи на само минус пет поена разлике, али је на крају ипак поражена.
Баш као што је Влада Јовановић, тренер Црвене звезде споменуо у изјави црвено-бели могли су са мањом разликом да изгубе од Реала, а велику шансу имали су у последњој деоници.
Марио Хезоња који је имао један скок и једну асистенцију имао је можда и превише самопоуздања када је добро одрадио посао у одбрани над Беном Бентилом.
Хрват је показао прстом кошаркашу Звезде како би му објаснио да је јачи, али је све то помно испратио судија који је Хезоњи досудио техничку грешку.
Бентил је могао само да се насмеје противничком играчу који је насамарио самог себе. У тим тренуцима Звезда је успела да се приближи на само пет поена заостатка, али је онда уследио црни низ промашаја и пуна три минута неискоришћеног напада.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Скандалозни Американац хтео да повреди Јокића! Никола је пао, а болна гримаса је све рекла /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала