- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Српска ракета“: Рус је поново опљачкан!

© AFP 2023 / Vaughn RidleyАлександар Ракић
Александар Ракић - Sputnik Србија, 1920, 23.10.2022
Пратите нас
Српски ММА борац Александар Ракић огласио се после пораза Руса Петра Јана од Американца О'Мелија, одлуком судија. Директно у мету је гађао Србин, поручивши да су арбитри опљачкали Руса!
Други пут заредом Петар Јан је изгубио одлуком судија борбу, а Ракић сматра да је оба пута исход требало да буде потпуно другачији.
„Жао ми је због Петра Јана, тај момак је опљачкан по други пут у низу“, истакао је Александар Ракић на друштвеним мрежама.Није то тек тако српски ММА борац написао. Велики број коменатара на друштвеним мрежама исто је гласио.
Такође, и према извештајима бројних медија који су преносили дешавања с такмичења „УФЦ 280“ у Абу Дабију апострофирано је да су судије у најмању руку донеле чудну одлуку и да је Рус Петар Јан заслужио победу.
Јан је у одлучујућој рунди био близу нокаута јер је једним ударцем жестоко уздрмао Американца О'Мелија који је некако остао на ногама.
На крају је борба одлучена пресудом судија које су биле на страни Американца, што је изазвало салве звиждука у дворани у Абу Дабију гре је било чак 18.000 навијача.
Ислам Махачев - Sputnik Србија, 1920, 23.10.2022
СПОРТ
И после Руса – Рус: Махачев освојио Хабибов појас! /видео/
Петар Јан - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2022
СПОРТ
Рус покушао да нокаутира Американца, судије му пресудиле
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала