- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Не знам шта смета Делијама – зашто би Пикси наштетио Звезди?“ /видео/

© Sputnik / Лола Ђорђевић Селектор Драган Стојковић
 Селектор Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2022
Пратите нас
Кандидатура Ненада Бјековића за председника Фудбалског савеза Србије је изазвала бурне реакције у такозваној звездашкој јавности, а готово синхронизовано критике су стигле и из ФК Црвена звезда, али и од навијача тог клуба.
Под паролом да „не желе новог Толета“, навијачи Звезде су се оглашавали транспарентима, управа ФК Црвена звезда је тражила одлагање избора председника за период после Светског првенства у Катару, али је из ФСС наведено да није могуће услишити такав захтев.
У години када Србија треба да учествује на Светском првенству и сјајно игра под командом селектора Драгана Стојковића Пиксија, све те приче делују апсолутно непотребно, чак и контрапродуктивно.
О томе је у емисији Миљанов корнер говорио Иван Тешановић, новинар и спортски коментатор.
„Не знам шта ту тачно смета Делијама које су се огласиле по питању Бјековића, осим што је Бјековић био део управе Партизана која није омиљена навијачима Звезде. Прича се да је Пикси тај који се пита у ФСС, да је желео да направи окружење и атмосферу да може мирно да ради и не мислим да је ишта друго у питању. Ја не верујем да је у Пиксијевој потенцијалној жељи да се постави Бјековић на чело ФСС некаква намера да се нашкоди Звезди. А навијачи Звезде управо мисле супротно... Али, зашто би Пикси наштетио Звезди? Па, он је Звездина звезда!“, истакао је Тешановић.
Цео разговор погледајте у емисији Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала