- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стара дама је провела 45 минута у црнини - само је српски тандем „кварио просек“

© Fabio FerrariЈувентус
Јувентус - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2022
Пратите нас
Фудбалери Јувентуса су окончали своје учешће у овој сезони Лиге шампиона и то после пет одиграних кола. Да све буде још црње и још горе, славни клуб из Торина је први пут у историји елитног такмичења примио чак три гола за полувреме!
Јувентус је одувек био синоним за чврсту и поуздану одбрану, за тесне победе, али у последње време кола су кренула низбрдо и нема назнака да ће доћи до „кочења“.
Потврда за то огледа се у дебаклу после првих 45 минута одиграних у Лисабону, где је Бенфика чак три пута затресла мрежу коју је чувао Војчех Шчесни.
Никада се није догодило у историји црно-белих из Торина да за једно полувреме њихова одбрана трипут капитулира. Али, на стадиону „Да Луж“ је исписана негативна страница богате историје славног италијанског клуба.
Једине светле тачке „старе даме“ у поразу од Бенфике, који је уједно и значио и опроштај од елитног друштва били су српски репрезентативци Душан Влаховић, који је постигао гол за 1:1 и асистент Филип Костић.
На крају је Јувентус доживео тотални дебакл, страдао је резултатом 4:1 и остао је закуцан за треће место табеле Групе Х са три бода, колико има и последњепласирани Макаби из Хаифе, док Пари Сен Жермен и Бенфика имају по 11 и пласирали су се у осмину финала.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
СПОРТ
„Српска веза“ поново утишала Лисабон /видео/
Фудбалски савез Русије - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2022
СПОРТ
Украјинци и даље прете, стигла је реакција из Москве: „Старе приче“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала