- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизанов „покер“ за Лалатовића /видео/

© Miroslav TodorovicПартизан - Раднички Ниш, Суперлига
Партизан - Раднички Ниш, Суперлига - Sputnik Србија, 1920, 30.10.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана савладали су Раднички из Ниша са 4:0 у оквиру 17. кола Суперлиге и вратили се на седам бодова заостатка за Црвеном звездом. Пред неколико хиљда гледалаца у Хумској, стрелци за црно-беле били су Павловић у седмом, Рикардо у 15. и 55. и Баждар у 83. минуту.
Иако су многи навијачи црно-белих дошли на меч с намером да се „традиционално вербално“ обрачунају са Ненадом Лалатовићем, тенер гостију је био изузетно миран, преседео је готово читав меч на клупи за резерве.
Партизан је повео лако, већ после седам минута игре после грешке и поклона играча Радничког Андрија Павловић је погодио мрежу Нишлија за 1:0 лепим ударцем са око 20 метара.
Десетковани гости, који су на овом мечу наступили без неколико стандарних играча, готово нису ни запретили, а када је Рикардо погодио за 2:0 после корнера главом у 15. минуту било је јасно да бодови сигурно остају у Хумској.
Партизан је нападао и доминирао у већем делу утакмице, публика је „прозивала“ необично мирног Лалатовића, а Рикардо још једним лепим ударцем у 55. повисио на 3:0.
Тачку на сигурну и убедљиву победу црно-белих ставио је млади Самед Баждар у 83. минуту и то на првом мечу у каријери који је одиграо као стартер.
Партизан је овом победом смањио заостатак за Црвеном звездом на седам бодова разлике и направио лепу увертиру за утакмицу јесени коју у четвртак игра у Хумској против екипе Словацког у Лиги конференција.
Standings provided by Sofascore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала