- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Доживотна суспензија због Русије – и оштра реакција кошаркаша: „Није ме брига!“

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаТома Ертел
Тома Ертел - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2022
Пратите нас
Тома Ертел, француски кошаркаш, поновио је да га не занимају критике због одлуке да постане члан руског Зенита, што му је донело и трајну суспензију из репрезентације.
Сјајни плејмејкер, један од најбољих у Европи, недавно је постао члан руске екипе и тада је рекао да не жели да се бави онима који га критикују.
Али, сада је то морао да понови.
„Нека запишу они који ми шаљу негативне поруке и остављају увредљиве коментаре у којима ме критикују због одлуке да се преселим у Русију. Само да знају – није ме брига за све то. Нека престану да губе време, нека почну да мисле о свом животу“, навео је Ертел.
Готово истовремено, из Париза је стигла потврда информације да је Ертел доживотно суспендован из репрезентације Француске јер је „прекршио договор који је значио да не сме да оде у Русију“.
„Ертел није испунио своје обавезе. Са њим је готово“, рекао је председник Кошаркашког савеза Француске Жан-Пјер Сита.
Раније је КСФ забранио играчима да наступају у Русији, Ертел је потписао тај договор, али је после Европског првенства одлучио да заигра за Зенит.
Недавно је гост емисије Миљанов корнер био селектор кошаркаша Русије Зоран Лукић који је говорио о стању у руској кошарци.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала