- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милојевић повео и Кулибалија у Кнежевину

© Sputnik / Лола Ђорђевић Фудбалери Црвене звезде
 Фудбалери Црвене звезде  - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2022
Пратите нас
Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић одлучио је да поведе 23 играча на меч последњег, шестог кола групе Х Лиге Европе против Монака.
Изненађење на списку је Калифа Кулибали, недавно појачање Звезде које се није прославило, нити је било у протоколу за претходни меч против Ференцвароша.
Овога пута, тренер Милојевић је Кулибалија уврстио у списак путника, пошто се он у претходном колу Суперлиге против Колубаре уписао у стрелце.
У Монако су отпутовали: Милан Борјан, Никола Васиљевић, Марко Гобељић, Никола Станковић, Страхиња Ераковић, Немања Милуновић, Радован Панков, Стефан Лековић, Милан Родић, Иракли Азаров, Секу Саного, Славољуб Срнић, Гелор Канга, Кингс Кангва, Мирко Иванић, Ел Фарду Бен, Осман Букари, Стефан Митровић, Александар Катаи, Ибрахим Мустафа, Александар Пешић, Калифа Кулибали и Јован Мијатовић.
Утакмица ће бити одиграна у четвртак од 18.45 часова. У исто време играће Трабзон и Ференвцарош.
Лидер на табели Групе Х је Ференцварош са 10 бодова, Монако је други са седам, а Трабзон и Црвена звезда имају по шест. Две првопласиране екипе настављају такмичење у Лиги Европе, док ће трећепласирана на пролеће играти у 1/16 финала Лиге конференција.
► Недавно је и о Звездиној трансфер политици у емисији Миљанов корнер говорио некадашњи репрезентативац Раде Богдановић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала