- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мркела: Нисмо заслужили поразе од Монака и Ференцвароша

© Фото : Јутјуб / FCRedStarBelgradeМитар Мркела
Митар Мркела - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2022
Пратите нас
Спортски директор Фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела изјавио је да „црвено-бели“ иду на победу против Монака у последњем колу групе Х Лиге Европе.
Мркела је истакао да ће фудбалери „црвено-белих“ дати све од себе да остваре добар резултат у „кнежевини“.
„Надам се проласку у нокаут фазу овог европског такмичења. Идемо на победу, даћемо све од себе. Одиграли смо доста добрих утакмица у овој групи. Ја сам лично једино био незадовољан поразом од Трабзона у гостима. Већ сам неколико пута рекао да смо остале утакмице у групи добро одиграли. Нисмо заслужили поразе од Монака у Београду и Ференцвароша у гостима“, рекао је Мркела новинарима уочи одласка у Монако.
Прво место на табели групе Х држи Ференцварош са 10 бодова, док је Монако други са седам. Трабзон и Црвена звезда имају по шест.
Утакмица Монако – Црвена звезда ће бити одиграна сутра од 18.45 часова, а у исто време у Турској ће играти Трабзон и Ференцварош.
„Најтеже гостовање је предстојећи меч са Монаком. Међутим, верујем у екипу и стручни штаб. Верујемо да ћемо одиграти добар меч и да ћемо победити, а испратићемо шта се дешава на другом мечу“, додао је Мркела.
Првопласирани из групе Х играће у осмини финала Лиге Европе.
Другопласирани тим ће играти у 1/16 финала Лиге Европе, а противник ће му бити неко од трећепласираних клубова из Лиге шампиона.
Трећепласирани клуб из групе Х играће у 1/16 финала Лиге конференција, против једне од другопласираних екипа из тог такмичења, у ком наступа Партизан.
„Жеља је била да прођемо у нокаут фазу Лигу Европе, а видећемо како ће све одвијати и да ли ћемо можда наставити такмичење у Лиги конференција“, закључио је Мркела.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала