- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сергејев тренер побеснео – „Гађали нас кесама урина, да одлучујем, не бих играо Лигу конференција“

© AP Photo / Patrick PostФејенорд - Лацио, Лига Европе
Фејенорд - Лацио, Лига Европе - Sputnik Србија, 1920, 04.11.2022
Пратите нас
Лацио је испао из Лиге Европе и пребацио се у Лигу конференција након што је изгубио од Фејенорда у Холандији са 1:0, а тренер Италијана Маурицио Сари оптужио је навијаче домаћег тима да су их гађали урином са трибина.
Његовом тиму је био потребан само бод да би прошао групу у којој су на крај усва четири тима имали по осам бодова, али је голом Сантријага Хименеза Лацио изгубио па ће на жребу у понедељак бити један од потенцијалних ривала Партизана.
„Бацали су кесе пуне пи***ке са трибина, а о свему томе се ћути. То ме мало нервира", рекао је Сари после пораза на „Де Кајпу“.
Италијан није био љут само због навијача домаћег тима.
„Уопште нећу ни да почнем да причам о судијама. Један играч имао је бар седам или осам фаулова са стартовима са леђа на наше играче, али на крају су жути картони показивани само мом тиму. Што се тиче њиховог гола, претходила су му два прекршаја. Очекивали смо да судија то бар погледа на ВАР-у", додао је Сари.
Тренер Лација је на крају поентирао.
„Овај што нам је судио, тај би разбеснео и Оца Пија (италијански светац). Третирали су нас ужасно. Да сам председник клуба не бих играo Лигу конференција“, закључио је Сари.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала