- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Добре су им пице и шпагете“ – Петрић прижељкује великана на жребу

© Фото: Скриншот/FK Partizan BeogradГордан Петрић, Партизан
Гордан Петрић, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана у недељу гостују против ТСЦ у Бачкој Тополи, а тренер црно-белих Гордан Петрић изјавио је да његов тим очекује још једна европска утакмица.
Осврнуо се кормилар црно-белих и на жреб за Лигу конференција који његов тим очекује у понедељак и открио ког ривала прижељкује.

„Волео бих да извучемо Лацио, јер је Рим леп град, а добре су и пице и шпагете. Сви противници су квалитетни. Волео бих Лацио“, рекао је Петрић и насмејао све присутне на конференцији.

Петрић је потом истакао да очекује европски амбијент у Бачкој Тополи.
„ТСЦ није изгубио претходних 12 утакмица. Мораћемо добро да се намучимо, да урадимо пар домаћих задатака. Потрошили смо доста енергије у претходне две-три недеље и то се види по играчима. На стручном штабу је да састави најбољи тим, који ће сутра изаћи на терен и узети бодове“, истакао је Петрић.
Додао је Гордан да га не брину претходни дуели ТСЦ-а и Партизана.
„Не брине ме што нам је ТСЦ у прошлој утакмици узео бодове. Играчи су ван тог филма. Врло је битно да ми данас на тренингу сагледамо са којим тимом располажемо. Филиповић и Белић неће играти. Морамо да направимо неке рокаде. Са каквом год поставом да игра ТСЦ, њих ће на терену бити 11 исто колико и нас. Не видим где могу да нас изненаде“, закључио је тренер Партизана.
Утакмица 18. кола Суперлиге између ТСЦ-а и Партизана на програму је у недељу од 19.30 часова.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала