Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Бачен Молотовљев коктел на кућу Срба код Грачанице /фото/

© AP Photo / Visar KryeziuПолиција на КиМ
Полиција на КиМ - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2022
Пратите нас
На кућу породице Трајковић из Кишнице недалеко од Грачанице вечерас је бачен Молотовљев коктел, јављају српски медији на Косову и Метохији.
У инциденту који се догодио око 20 часова није било повређених, а полиција обавља увиђај.
Зоран Трајковић испричао је за РТВ Грачаница да су се прво зачуле сирене аутомобила испред куће, а потом и ударац у врата.
„Ми смо изашли и видели да су бацили Молотовљев коктел. Одмах смо позвали полицију, чекамо и екипу форензике да стигне“, рекао је Трајковић, који је у кући био са својом шесточланом породицом.
Он је истакао да су сви узнемирени, а нарочито његова трудна супруга и трогодишњи син.
Ово није први напад на породицу Трајковић, пошто је пре неколико месеци на њиховој огради исписан графит УЧК, а пре две године Зорана је напало неколико комшија Албанаца, пренео је Танјуг.

Нови напад последица Куртијеве антисрпске политике

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је вечерас, након разговора са Зораном Трајковићем, да је тај напад последица мржње и антисрпске политике премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија.
"Управо сам разговарао с домаћином Трајковићем на чију је кућу у насељу Кишница вечерас бачен Молотовљев коктел. Он и породица више пута су били на мети албанских екстремиста. Овај напад је последица мржње и антисрпске политике Аљбина Куртија који овакве терористичке нападе подржава", написао је Петковић на свом налогу на Твитеру.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала