- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Прете ли сукоби на северу Косова I Свет са Спутњиком

© Sputnik / Теодор АнастасијевићСкуп у Косовској Митровици
Скуп у Косовској Митровици - Sputnik Србија, 1920, 07.11.2022
Пратите нас
Срби на Косову и Метохији су урадили једино што су могли, једино шта им је преостало - изашли су из свих приштинских институција. Амбасадори Русије и Кине у Србији дали су подршку Београду, док је амбасадор САД захтевао од председника Александра Вучића да се Србија понаша одговорно.
Да ли Аљбин Курти прижељкује сукоб како би Београд био проглашен за агресора и види ли у томе пут да преостале земље признају независност самопроглашеног Косова? Постоји ли још Бриселски споразум и у ком правцу може да се настави дијалог Београда и Приштине? Да ли је могуће сачувати мир, али и национални интерес? Има ли Београд војну снагу да заштити Србе на Косову и Метохији?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Наташом Милосављевић потражити генерал у пензији Лука Кастратовић и председник скупштинског одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун.
Свет са Спутњиком, 7.11.2022.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Сада у новом термину – сваког понедељка.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала