- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

После шока једна добра вест – звезда Тотенхема спремна за Катар

© AP Photo / David CliffХјунг-Мин Сон
Хјунг-Мин Сон - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2022
Пратите нас
Фудбалски свет шокирала је информација да Садио Мане због повреде неће моћи да игра на Светском првенству (мада постоји мала шанса да се то догоди), али сада је стигла једна позитивнија информација. Фудбалер Тотенхема Хјон Мин Сон биће спреман да помогне Јужној Кореји.
Сон је био под знаком питања, постојала је шанса да и он не заигра на смотри најбољих тимова, али се на време опоравио после лома кости испод ока.
Њу је доживео у судару против Марсеља у оквиру Лиге шампиона.

„Хтео сам да искористим тренутак и захвалим вам на порукама подршке које сам добио током последњих недељу дана. Све сам их прочитао и заиста сам сваком понаособ захвалан. Ваше речи дале су ми снагу да прођем кроз овај тежак период. Ушешче са својом земљом на Мундијалу је остварење сна за сваког клинца који жели да игра фудбал. То је и мој сан био целог живота. Нећу пропустити Светско првенство у Катару. Једва чекам да репрезентујем своју дивну земљу, видимо се ускоро“, написао је Сон на друштвеним мрежама.

Фудбалске заљубљенике додатно је узбуркала изјава тренера Тотенхема Антонија Контеа који је рекао да је Сон разочаран због повреде коју је задобио.
Ипак, испоставило се да је аларм био лажан, те да ће Сон бити спреман да помогне својој репрезентацији која ће играти у групи Х где се налазе Гана, Уругвај и Португалија.

Недавно је у Београд стигао и трофеј Светског првенства.
Фудбалери Хрватске - Sputnik Србија, 1920, 09.11.2022
Катар 2022
Хрвати скратили списак – осморица отписаних
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала