- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Повлачење из Херсона — превентивни маневар руске војске? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / РИА НовостиКолона руских возила у околини Херсона
Колона руских возила у околини Херсона - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” коментарише Бранко Павловић, адвокат и аналитичар.
* Руски министар одбране Сергеј Шојгу наредио повлачење војске на леву обалу Дњепра код Херсона, како би се боље организовала одбрана.
* Председник САД каже да је задовољан резултатима избора за Конгрес, јер мала републиканска већина неће представљати превелики проблем, док он очекује да демократе задрже већину у Сенату.
* Обелодањен је Француско-немачки предлог новог оквира дијалога Београда и Приштине, а председник Србије борави у Паризу где се састаје са Емануелом Макроном, а можда и са Аљбином Куртијем.
* Због кршења Бриселског споразума Срби на Космету напустили све политичке институције – скупштину, владу и четири општине, али и правосудне органе, полицију и администрацију.
Од четвртка до четвртка, 10.11.2022.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала