- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Спутњик сазнаје: Влаховић ће бити спреман, Митар споран само за Бразил

© Sputnik / Лола ЂорђевићРепрезентативац Србије Душан Влаховић
Репрезентативац Србије Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2022
Пратите нас
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри најавио је добре вести, а сада Спутњик добија потврду и незванично сазнаје да ће репрезентативац Србије Душан Влаховић бити спреман да заигра на Светском првенству у Катару!

Како нам је рекао извор близак Фудбалском савезу Србије, Влаховић би требало да буде спреман да заигра већ против Бразила, док је Александар Митровић упитан за први меч на Мундијалу.

Уосталом, овакаве информације изнео је и директор нашег националног тима Дика Стојановић. И оне су меродавне.

„Што се тиче повреда Митровића, Влаховића, малог Илића, Лазовића, Машовића... Сви они нису играли у портекле две недеље. Али, није ништа страшно, ту се ради о фудбалским повредама које нису забрињавајуће. Верујем да ће до почетка СП све санирати. Наш здравствени тим је у контакту са играчима и њиховим клубовима. Мислим да јавност не треба да буде забринута када су Митровић и Влаховић у питању“, рекао је Стојановић гостујући на РТС-у.

Колико су Митровић и Влаховић важни играчи за репрезентацију Србије излишно је трошити речи, ради се о двојици изузетно убојитих стрелаца. Када су на терену, противничке одбране немају времена да одахну.
Зато би навијачи репрезентације Србије могли да одахну после ових информација.
Влаховића мучи упала у пределу примицача, а прошле године и летос имао је проблема и са препоном. Код Митровића је према одређеним информацијама скочни зглоб у питању.
Душану је неопходно мировање, и он се тога придржава максимално. Не жели да запиње и да порани са повратком на терен, све да би био спреман да помогне репрезентацији Србије.
И то ће по свему судећи и бити случај.
Недавно је у Београд стигао и трофеј Светског првенства.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала