- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Сусрет с ванземаљцима, тајна цивилизација и путовање ракетама и тунелима: Маскова визија будућности

© AP Photo / Aaron FavilaИлон Маск обратио се пословним људима на маргинама самита Г20
Илон Маск обратио се пословним људима на маргинама самита Г20 - Sputnik Србија, 1920, 14.11.2022
Пратите нас
Путовање ракетама са крај на крај света, тунели за решавање саобраћајних гужви, сусрет са ванземаљцима или откривање до сада непознате цивилизације, део су визије будућности милијардера Илона Маска.
Најбогатији човек света, оснивач „Тесле“ и „Спејс икса“, који је недавно постао власник Твитера, обратио се видео-линком пословним људима који су се окупили на маргинама самита Г20.
Масков наступ био је веома необичан – говорио је одевен у традиционалну индонежанску кошуљу, у мрачном окружењу тако да су му се видели само лице и руке, а био је окружен свећама.
Није јасно где се Маск налазио у тренутку обраћања, наводи Ројтерс, додајући да је његов приватни авион у том тренутку био у Остину у Тексасу, где је седиште „Тесле“.
Маск се окупљенима обратио речима да „ради много и непрекидно... од јутра до мрака, седам дана у недељи“, те да има превише посла.
Уместо да говори о својој куповини Твитера, Маск се више бавио визијом будућности и како ће она изгледати.
„Можда ћемо пронаћи ванземаљске цивилизације или открити цивилизације које су постојале пре више милиона година. Мислим да би то било невероватно занимљиво, отићи тамо и истражити галаксију“, рекао је Маск.
Поред тога, изнео је теорију да ће се у будућности путовати ракетама са краја на крај света за веома кратко време, краће од сат времена. Те ракете би, према Масковој замисли, летеле 20 пута брже од звука.
Као одговор на саобраћајне гужве, Илон Маск види електрична возила и тунеле испод земље.
Илон Маск - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2022
СВЕТ
Може ли Илон Маск потпуно да ослободи Твитер
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала