- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Пикси открио добре и лоше вести: „Влаховић спреман, Митровић пропушта Бахреин“

© Sputnik / Лола ЂорђевићСелектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси
Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Пратите нас
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић говорио је пред пријатељски дуел против Бахреина у петак од 16.30 и изнео добру, али и лошу вест. Добра је да је Душан Влаховић добро и да је спреман. Лоша да Александар Митровић, Филип Костић и Саша Лукић неће играти против Бахреина.
Нападач Јувентуса биће спреман за судар са Бразилом.
„Влаховић је јуче тренирао, данас такође, он је у реду. То је добра вест“, рекао је Стојковић на конференцији за новинаре пред утакмицу заказану за петак, а преноси Моцартспорт.
Нажалост, проблема са повредама има. Не мањкају.
„Александар Митровић, Филип Костић и Саша Лукић неће играти против Бахреина, јер не желимо да преузимамо никакав ризик. Посебно јер није неопходно. Они тренирају по посебном програму“.
Јасно је да је здравствени биланс српских играча највећа Стојковићева брига пред дуел са Селесаа.
„Имам јасну слику стартних 11 за утакмицу против Бразила. Али све зависи од здравственог стања. Морамо да будемо стрпљиви да видимо како ће се ситуација развијати. Надамо се да ће сви играчи који су ту бити спремни. Ако не – пронаћи ћу решење! Али, нисмо у последњих годину и по дана имали овакве околности, са повређеним играчима. А сада недељу дана пред Светско првенство...“, констатовао је Пикси.
Недавно је гост емисије Миљанов корнер био новинар Небојша Петровић који је говорио о Светском првенству.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала