- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли је циљ украјинске ракете био – трећи светски рат? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Стрингер / Уђи у базу фотографијаУкрајински војник
Украјински војник  - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” проф. др Митар Ковач, директор Евроазијског безбедносног форума.
Председник Пољске признао да су ракете која су пале на територију те земље припадале противваздухопловној одбрани Украјине, а не Русији.
Истовремено, у Анкари су тајно разговарали шефови обавештајних служби Америке и Русије о спречавању избијања нуклеарног рата.
Генерална скупштина УН усвојила Резолуцију којом Русија треба да плати Украјини ратну одштету.
Стање безбедности на Косову и Метохији изразито нестабилно и напето. Премијерка Србије демантује наводе албанских медија да је договор о деескалацији већ постигнут.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Да ли је циљ украјинске ракете био – трећи светски рат? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала