- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Одрасли се „помамили“ – а деца су тужна: „Свакога дана исто питање!“

© SputnikПанини албум Светско првенство
Панини албум Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Пратите нас
Помама за сличицама фудбалера за Светско првенство у Катару влада у читавом свету, а на ниво проблема је ситуација подигнута у Аргентини.
Како јављају тамошњи медији, на многим продајним местима су окачени натписи који упућују на то да више нема ни сличица ни албума.
Проблем су, наводи се, изазвали – одрасли, купујући велике количине сличица које су децу оставиле без омиљене забаве.
„Фрустрирајуће је што се не могу да пронађем сличице. Сваког дана када дођем кући деца ме дочекају са питањем: ‘Тата јеси ли купио сличице?’ А немамо где да их купимо“, каже 38-годишњи Езекијел Клавери, отац троје деце.
Произвођач сличица, Италијанска компанија Панини разлог за несташице види у чињеници да се ове године много одраслих укључило у сакупљање.
У Аргентини једна кесица сличица кошта 150 песоса, што је отприлике 1 евро, а да би се попунио албум потребно је да се сакупи 638 сличица. С обзиром на велики број дупликата, процењује се како за попуњавање албума треба издвојити око 20,000 песоса (преко 130 евра).
Панини албум Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
СПОРТ
Стигао је албум – одабрана је и екипа Србије /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала