- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Републиканци у Представничком дому најављују кривичну пријаву против породице Бајден

© AP Photo / Evan VucciАмерички председник Џо Бајден шета са првом дамом Џил Бајден заједно са својим сином Хантером Бајденом, сином Боом Бајденом и његовом супругом Мелисом Коен Бајден.
Амерички председник Џо Бајден шета са првом дамом Џил Бајден заједно са својим сином Хантером Бајденом, сином Боом Бајденом и његовом супругом Мелисом Коен Бајден. - Sputnik Србија, 1920, 17.11.2022
Пратите нас
Републиканци у Представничком дому су најавили званичну истрагу активности породице Бајден, наводећи сумњу на криминалне активности, од којих би неке, како се наводи, могле да представљају претњу по националну безбедност.
Посланици Републиканске партије провели су месеце претећи да ће покренути званичну конгресну истрагу о председниковом сину, наводећи наводне етичке неприкладности и информације о могућим кривичним делима у вези са пословима са страним бизнисменима, а све то је сакупљено са лаптопа који је син америчког председника Џозефа Бајдена, Хантер Бајден оставио у Делаверу на поправци 2019, пише међународни Спутњик.

„Данас ћемо вам дати нешто на шта нисте навикли у вези са истрагама Конгреса, а то су докази“, рекао је конгресмен Џејмс Комер на конференцији за новинаре у Вашингтону заједно са Џимом Џорданом и другим посланицима.

„Такође смо пронашли планове у САД где је породица Бајден преварила инвеститоре за стотине хиљада долара, а све уз учешће и знање Џоа Бајдена“, додао је посланик.
Хантер Бајден: Како га је тата Џо извукао из невоља у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СВЕТ
Британски медији имају доказе о умешаности Хантера Бајдена у финансирање биолабораторија?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала