- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев: Нисам био лош, али Новак је један од најбољих икада

© AP Photo / Jeff DeanДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
Пратите нас
Још један окршај и још један пораз за Данила Медведева против Новака Ђоковића. Овог пута у трећем колу завршног Мастерса у Торину после маратонског дуела одиграног у три сета.
Након последњег меча у сезони Медведев је био самокритичан и истакао да није испунио очекивања у 2022. години.
„Нема позитивних ствари из меча са Новаком, који је био изузетно квалитетан. Новак је један од најбољих тенисера у историји спорта уз Рафаела Надала и Роџера Федерера. Остали играчи из ове ере нису на њиховом нивоу, али ће можда неко имати сличан број гренд слемова са легендарном тројком у будућности. У том случају, наратив ће бити другачији. Не желим да се о мени сада прича на тај начин, али сам играо неке узбудљиве мечеве са Ђоковићем. Он има више победа у међусобним дуелима, али сам и ја славио у битним окршајима“, рекао је Рус.
Ђоковић - Медведев, Мастерс Торино - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
СПОРТ
Шампионски урлик – Ђоковић одлучује када је крај! /видео/
Медведев је изгубио два узастопна меча у групној фази током којих је сервирао за победу, пошто је и Циципас савладао петог рекета света.
„Исход је веома лош. Видели сте шта се догодило, права катастрофа. Драго ми је што дуел са Новаком није имао такмичарски значај, с обзиром да сам и против Циципаса сервирао за победу. То је ужасно, покушаћу да играм боље следећом приликом – немам другог избора“, закључио је Медведев.
►За Спутњик је недавно причао Новак Ђоковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала