- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тата је Кимов пријатељ – а ћерка најплаћенија у Америци

© AP Photo / Kim Kwang HyonДенис Родман
Денис Родман - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
Пратите нас
Ћерка славног НБА кошаркаша Дениса Родмана, Тринити Родман (20), постала је најплаћенија фудбалерка у Сједињеним Америчким Државама, пренео је Јаху спортс.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Тринити Родман потписала је нови, четворогодишњи уговор са Вашингтон Спиритом, према ком ће зарадити 1.124.000 долара, односно 281.000 америчких новчаница по сезони.
Она ће тако надмашити две звезде националног тима САД Меган Рапино и Алекс Морган, које годишње зарађују 250.000 долара.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Тринити Родман игра на позицији нападача, а екипа Вашингтона актуелни је шампион НВСЛ. Ћерка Дениса Родмана одиграла је седам мечева за селекцију САД и постигла два гола.
Родман је био врло успешан кошаркаш, а најбоље игре пружао је у Чикаго Булсима и Детроиту. Родман је у каријери освојио пет НБА титула и проглашен је седам пута за најбољег скакача лиге и два пута за одбрамбеног играча године. Познат је по снази, жестокој игри у одбрани и бурном животу изван НБА паркета.
Занимљиво је да је Денис Родман пријатељ са Ким Џонг Уном, главним човеком Северне Кореје.
Пријатељство њих двојице датира из 2013. године када је Родман са неколико некадашњих НБА играча путовао за Северну Кореју на неколико кошаркашких утакмица. Родман га је назвао пријатељем за цео живот након њиховог сусрета и тада је покушао да делује на тадашњег председника САД Барака Обаму да се развије дубље пријатељство јер ако ништа друго деле заједничку љубав према кошарци.
Родман је увек истицао да Ким није особа каква је представљена у јавности, те да је „кул и прилично добар“.
Репрезентација Холандије - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
Евробаскет 2022
Први ривал Србије на ЕП саопштио коначни списак
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала