- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић индиректно одговорио Атаману: „Људи излазе са непровереним информацијама“

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Обрадовић даје сугестије кошаркашима Партизана на тренингу
Жељко Обрадовић даје сугестије кошаркашима Партизана на тренингу - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, индиректно је одговорио селектору Турске Ергину Атаману који га је искористио као оправдање што није дозволио свом играчу из Анадолу Ефеса Василију Мицићу да наступи за репрезентацију Србије.
Атаман је за утакмицу између Турске и Србије у Београду у оквиру квалификација за Светско првенство забранио Мицићу да се одазове позиву селектора Светислава Пешића.
После утакмице Атаман је рекао да је и Обрадовић забранио Јанису Папапетруу, кошаркашу Партизана, да наступи за Грчку.
„Као и увек када дођу прозори сви причају о томе, пре тога нико не прича о томе и сад ће сви да забораве. То је трајало док је трајало. Само ми је жао што људи излазе са непровереним информацијама, како сам ја забранио Папапетруу да игра за грчку репрезентацију што апсолутно није тачно. Он је имао здравствене проблеме, озбиљне проблеме и искористио је ову ситуацију да посети свог доктора“, казао је Жељко Обрадовић.
Он је истакао и да Евролига мора да има јединствен став по питању наступа играча из њеног такмичења у квалификацијама за Мундобаскет.
„Она мора да има јединствен став. Имаће националних тимова где ће федерације, а можда и неко на вишем нивоу захтевати да играчи играју. Онда је то немогуће избећи. Доводимо играче у проблем да одлуче за нешто за шта је немогуће одлучити се и определити се“, додаје Обрадовић.
► У емисији Миљанов корнер недавно је гост био бивши кошаркаш Ратко Варда.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала