- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Дуле Савић: Срби будите опрезни у Катару, а Русија на пролеће побеђује 5:0!

Mаша Радовић и Дуле Савић
Mаша Радовић и Дуле Савић - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2022
Пратите нас
Уочи почетка Светског првенства у фудбалу, легенда Црвене звезде Душан Дуле Савић прогнозира како ће се „Орлови“ пласирати у Катару.
Гостујући у емисији „Маша и ...“ Савић је открио и хоће ли Србија трпети притисак на спортском терену због неувођења санкција Русији. Када би он био селектор репрезентације коју сачињавају светски политички лидери — признао нам је кога би ставио на коју играчку позицију.
„Мислим да и овог пута морамо бити опрезни. Наравно да нисам песимиста, али знам да бисмо направили резултат, посебно у овој групи која је изузетно тешка (Бразил, Швајцарска и Камерун) морамо учинити све, бити здрави и у форми. Имали смо проблем са два, три главна играча у протеклих месец, два дана, што се повреда тиче. Без обзира што кажу да ће Митровић бити здрав за Бразил, није довољно само бити здрав него бити и спреман јер свака пауза оставља трага. Форма наше екипе зависи и од здравственог билтена и од доктора репрезентације“, поручио је Савић за Спутњик.
Чувени центарфор Звезде подсећа да је репрезентација Бразила не само фаворит у нашој групи већ екипа за коју сматрају да би морала у најмању руку да игра финале Светског првенства, ако не и да освоји титулу.
„Дакле, нама остаје да се боримо са Швајцарском и Камеруном за оно друго место које води у следећи круг такмичења. Наравно, не треба да препустимо Бразилу ниједан секунд, а камо ли један бод или победу. Морамо се борити против њих, али мислим да је основно да ове две репрезентације буду наш проблем ако желимо да идемо даље“, каже наш саговорник.
На питање, којим резултатом ће се завршити војно-политичка дешавања на терену Украјине, Савић каже да више није у питању специјална војна операција у Украјини, већ на територији Русије.
„Русија је вратила велики део својих територија, ослободила их од нациста и мислим да се ту не поставља питање како ће да се заврши већ кад ће да се заврши. Очекујем да у пролеће Русија постигне и пети гол и да заврши то“.

О емисији „Маша и ...“

Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
 - Sputnik Србија
▶️ Ауторске емисије, ексклузивне интервјуе и анализе горућих питања у продукцији Спутњика пратите у рубрици „Подкаст“
28 Април, 19:00
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала