- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Узбуна у Аргентини због Месијевог зглоба: „Биће како Бог жели“ /фото/

© AP Photo / Jorge SaenzЛионел Меси
Лионел Меси - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2022
Пратите нас
Аргентинска јавност је устала на ноге пошто је објављена фотографија отеченог скочног зглоба најбољег фудбалера те државе Лионела Месија.
Током једног тренинга фотографисана је његова нога и био је евидентан оток.
Аргентина ће отворити Светско првенство у уторак против Саудијске Арабије, а Меси је пред утакмицу рекао да се добро осећа.
„Физички сам у добром стању. Дошао сам у најбољем моменту и психички и физички. Немам никакав проблем. Чуо сам приче да сам тренирао одвојено од тима јер сам задобио ударац, али се радило само о предострожности и то није ништа неуобичајено“, рекао је Меси.
Како је истакао, веома води рачуна о свом здравственом стању.
„Радио сам током целе каријере знајући да је ово посебан моменат. Ово је мој последњи Мундијал и последња шанса да урадимо оно што желимо. Имамо сличну екипу као 2014. године, уједињени смо и јасно нам је шта треба да радимо“, истакао је Меси.
Као лидер тима Меси има велику одговорност.
„Увек треба покушавати, имати жељу... То је покреће, суочи се са стварима, пробај, а биће онако како Бог жели. Тешко је новим играчима утувити да треба да уживају, то долази са искуством. Ја уживам“, рекао је Меси.
Утакмица Аргентине и Саудијске Арабије је на програму у уторак од 11.00.
Навијачи Аргентине - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2022
Катар 2022
Спутњик међу Аргентинцима – фешта у Дохи! /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала