- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Прва „нула“ на Мундијалу, али драма није изостала!

© AP Photo / Darko BandicДанска - Тунис
Данска - Тунис - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2022
Пратите нас
Репрезентација Данске стигла је на Светско првенство као екипа која би могла да направи добар резултат, али почетак није обећавајућ. Тунишани су успели да извуку бод - 0:0! Први меч без голова!
Корнелијус је промашио највећу шансу на утакмици у 71. минуту када је пробао главом са пола метра, али је погодио стативу.
Невероватно како Данска није успела да дође до гола у тој ситуацији. Слободно можемо да кажемо да је то највећи промашај у досадашњем делу Мундијала.
Да је погодио, вероватно би то вредело три бода. Овако...
Данска је била близу гола и у надокнади времена, гледао се ВАР, али испоставило се да није пенал.
И Тунис је узео бод. Рекло би се - заслужено.
Виђена је утакмица са много ритма, доста акција и право је чудо што није било голова. Показали су и Данци и Тунишани да поседују озбиљан квалитет и да ће убудуће многима бити тешко када налете на ове две репрезентације.
Данска је могла да реши меч преко Корнелијуса или да им је досуђен пенал у завршници, али је можда најправедније да се овај дуел завршио поделом бодова.
Фудбалери Србије позирају пред фудбалску утакмицу између Србије и Шведске на стадиону Рајко-Митић у Београду 24. септембра 2022.  - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2022
Катар 2022
Познато ко суди Србији против Бразила
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала