- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Још један доказ да је Немац усред Русије покрао Србију /видео/

© AP Photo / Victor CaivanoНемачки судија Феликс Брих и српски фудбалер Александар Митровић на утакмици групе Е између Швајцарске и Србије на Светском првенству у фудбалу
Немачки судија Феликс Брих и српски фудбалер Александар Митровић на утакмици групе Е између Швајцарске и Србије на Светском првенству у фудбалу - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2022
Пратите нас
Памти се недосуђени пенал на утакмици Србије и Швајцарске када је Феликс Брих пропустио шансу да досуди најстрожу казну на Светском првенству 2018. године које је одржано у Русији. Четири године касније у сличној ситуацији Иран је добио пенал.
Нови је то доказ да су Орлови покрадени.
Судија Немац Феликс Брих пропустио је прилику да у финишу утакмице, код резултата 1:1, свира 2018. године пенал за Србију после дуела Митровића са одбраменим играчима Швајцарске.
Многима је већ тада било јасно да је Србија оштећена, покрадена, а данас је стигла нова „потврда“ за то.
У врло сличној ситуацији, ако не и лакшој него што је то био случај са Митровићем против Швајцарске, бразилски судија Рафаел Клаус после гледања ВАР-а показао је на најстрожу казну.
И овога пута је било повлачења приликом скока, доста је подсетила ситуација на ону Митровићеву, али је овога пута био другачији исход.
Памтиће се дуго Брихов пропуст...
Гост емисије Миљанов корнер пред пут на Мундијал био је српски репрезентативац Филип Ђуричић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала