- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Спутњик сазнаје – Тите има дилему пред окршај са Пиксијем

© AFP 2023 / CARL DE SOUZAБразил, Светско првенство
Бразил, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Пратите нас
Репрезентација Србије у четвртак од 20 часова излази на велику сцену где је чека окршај са главним фаворитом на Светском првенству, сeлекцијом Бразила. Навикао нас је Драган Стојковић за ове две године да не треба да страхујемо ни од једног противника, али опрез је увек пожељан.
Што се тиче Бразила, по ономе што се шушка око њиховог тренинг кампа, а како сазнаје Спутњик, селектор Тите и сарадници спремају две варијанте за дуел са Србијом, а коначну одлуку донеће по завршетку последњег тренинга.
Да је у питању квалификациони меч у Јужној Америци, а не турнирски на највећем такмичењу на свету, Бразил би вероватно изашао у офанзивној 4-3-3 формацији.
И сам Пикси је споменуо пре неколико дана да очекује две варијанте „Кариока“, а она офанзивна би изгледала овако.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Катар 2022
Пиксијева „варка“ и маркери као параван за радознале /фото, видео/
На голу Алисон, који добија предност у односу на Едерсона. Четворица у последњој линији биће: Данило, Тијаго Силва, Маркињос и Алекс Сандро. Тројица на средини били би Фред, Каземиро и Лукас Пакета, док би у шпицу играли Рафиња, Ришарлисон и Нејмар.
То је за случај да Тите изабере 4-3-3.
Међутим, међу бразилским колегама провејава мишљење да ће њихов селектор бити обазривији и знатно опрезнији у премијерној утакмици на Мундијалу, односно да ће против Србије наступити у конзервативној 4-2-3-1 формацији.

Тренинг Бразила 
 - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Катар 2022
Завирите на тренинг Бразила /фото/
Не зато што се плаши Орлова већ из поштовања према квалитету који је састав Драгана Стојковића показао у протеклом периоду, посебно победом над Португалијом усред Лисабона у квалификацијама за Катар.
У сваком случају, реалнији састав Бразила који треба очекивати сутра гласи: Алисон – Данило, Тијаго Силва, Маркињос, Алекс Сандро – Каземиро, Пакета – Рафиња, Нејмар, Винисијус – Ришарлисон.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Катар 2022
Бразилци ћуте, а од Пиксија би да прича: „Било би неозбиљно“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала