- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црно-бела агонија у Барселони: Каталонска срамота и још једна лекција великог Николе /фото, видео/

© Фото : КК Партизан/Драгана СтјепановићНавијачи Партизана
Навијачи Партизана - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Пратите нас
Навијачи Партизана који се кренули пут Барселоне да би испратили своје љубимце на гостовању каталонском клубу преживели су праву агонију због сулуде одлуке домаћина да поништи већ купљене карте и забрани улазак
Због наводних безбедносних изазова, примећених на "платформама", вероватно друштвеним мрежама, Барселона је одлучила да ускрати гостопримство навијачима Партизана који су имали улазнице за сектор који није намењен гостима.
„Дали су другу који има ВИП карту, нису га питали за пасош, али нас јесу јер нам карта кошта 15 евра. Терали су ме да бацим шал у канту да бих могла да уђем“, написала је једна навијачица Партизана на Твитеру.
Барселона је одлучила да навијачима Партизана омогући присуство само на горњем делу хале Блауграна, у популарном голубарнику.
За то време, остали су остали испред хале после пређених 3.000 километара.
Играчи су се после утакмице вратили на паркет како би поздравили симпатизере који су ипак успели да уђу у халу и пруже им подршку.
О свему је после меча говорио тренер Жељко Обрадовић.
„Заиста непријатна вест - чуо сам у току дана да људи који су долазили из целе Европе, па чак и ван Европе, купили су карте пре пар месеци и нису могли ни да уђу у халу. Чуо сам и податак да су неке који су ушли унутра у току утакмице избацивали. Не знам да ли је то тачно, али мислим да је то нешто са чим би Евролига морала да се озбиљно позабави. У хотелу ми је пришао господин који је дошао из Копенхагена и рекао да не може да уђе. Били су момци који су дошли са Малте, из Немачке кажу да су купили карте пре пар месеци, али да им се не дозвољава улазак. Не знам разлог, али мислим да Евролига треба да реагује. Хвала им, жао ми је свих који нису ушли, позивам их да дођу у Београд да буду наши гости, а онима који су били унутра хвала што нас подржавају и што су целе године уз нас и надам се да ће наставити и даље“, рекао је Обрадовић.
Једини из табора домаћих који се нашао на услузи навијачима Партизана је велики Никола Миротић, кошаркаш Барселоне који је чак обезбедио неколико карата, на своје име.
„Жао ми је што већина вас, иако сте купили карте, организовали пут, нисте били у могућности да присуствујете утакмици због које сте дошли. Надам се да ће се овакве и сличне ситуације у будућности избећи и регулисати јасним правилима“, истакао је Миротић.
Свакако, све иде на част Барселони, славном клубу, јер је пао на испиту озбиљности и дао на значају коментарима на друштвеним мрежама који су углавном само то, коментари...
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2022
СПОРТ
Миротић поново показао шта значи бити човек, али – Каталонци су се обрукали пред Србима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала