- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли је Америка „прегазила“ Европску унију? I Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Александар МилачићЕвропска унија и Америка
Европска унија и Америка - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” дипломата у пензији Зоран Миливојевић.
Постигнут привремен договор Београда и Приштине о таблицама али Жозеп Борељ позива Александра Вучића и Аљбина Куртија на даље преговоре о нормализацији односа.
Иако необавезујуће, Европски парламент усвојио је резолуције – једном је Русија проглашена за државу-спонзора тероризма због војне операције у Украјини, а другом се предвиђа да приступни преговори са Србијом напредују само уколико Београд уведе санкције Русији.
Украјински војници циаљно убили, хицима у главу, више од десет заробљених руских војника - Москва најављује међународни истрагу.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Да ли је Америка „прегазила“ Европску унију? I Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала