- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Лукић после пораза од Бразила: „Једна грешка нам је унела нервозу“

© AP Photo / Aijaz RahiСрбија и Бразил
Србија и Бразил - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Пратите нас
Србија није успела да извуче бољи резултат против Бразила, поражена је на отварању Мундијала са 0:2, а Саша Лукић потенцирао је једну грешку на старту другог полувремена.
Њу је направио Немања Гудељ када је изгубио лопту пред својих 16 метара.
„Друго полувреме смо почели тако што смо грешком на почетку унели нервозу у наше редове и после тога смо пали и нисмо могли да се дигнемо. Прва је утакмица и можда је боље да се деси сада. Имамо још две утакмице пред нама“, рекао је Саша Лукић.
Главни је утисак да је Србија могла боље од овога...
„Могло је сигурно боље, али морамо да будемо реални. Прво полувреме смо одиграли коректну утакмицу, парирали смо Бразилу, имали неке шансе. Али, у другом полувремену смо пали и они су то искористили“, рекао је Лукић.
Додао је Лукић на крају и да су Орлови могли да одиграју безобразине.
„Од вечерас се припремамо за Камерун, имамо све што је потребно. Добро је изгледало на старту меча, али можда смо могли безобразније и директније. Даћемо све од себе да одиграмо добро, све од нас зависи“, констатовао је Лукић.
Немања Гудељ каже да су Орлови морали боље.
„Прво полувреме није било лоше, стајали смо организовано. Грешили смо више него иначе, али смо осетили да можемо. Друго полувреме смо пали и Бразил је то искористио“, оценио је Гудељ.
Шта је пресудило?
„Показали смо превише респекта према њима и то је пресудило. Нема пуно времена. Идемо даље, спремамо се за Камерун, чекају нас две утакмице у које ћемо ући максимално“, закључио је Гудељ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала