Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Потрага за црним пантером: Ловци претражују околину Фекетића, појавио се снимак из Врбаса /видео/

CC0 / Unsplash/mana5280 / Црни пантер
Црни пантер - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2022
Пратите нас
Ловци из Фекетића претражили су терен у околини тог места пошто се на друштвеним мрежама појавио снимак на ком се, према тврдњама очевидаца, налази црни пантер за којим се раније трагало у околини Апатина. У међувремену, појавио се нови снимак, који је наводно настао у околини Врбаса, а на ком се види црна животиња.
Покрајинска инспекција за заштиту животне средине добила је снимак мештанина села Фекетић, где се види већа црна животиња како претрчава атар. По пријему и прегледу снимка, ловачко удружење из Фекетића је упућено на терен. Немања Ивановић, покрајинског инспектора за заштиту животне средине, каже да још није пронађен ниједан траг који би указивао на присуство црног леопарда, односно пантера, преноси РТС.
Како наводи, снимак је неаутентичан, кратак, животиња брзо трчи, па је немогуће утврдити о чему се тачно ради.
Екипе покрајинске инспекције, као и палићког Зоолошког врта су у приправности и спремне да оду на терен, уколико се утврди присуство опасне звери.
Подсетимо, предузеће „Војводинашуме“ објавило је 10. новембра упозорење о појави црног пантера на територији општине Апатин. Међутим, опсежном претрагом терена нису пронађени трагови који указују на присуство пантера.

Нови снимак из околине Врбаса

Немања Ивановић се огласио након што је добио и нови снимак из околине Врбаса, који се налази на 12 километара од Фекетића, наводећи да је на терен послат рибочувар, пренеле су „Новости“.
На новом снимку види се како црна животиња лаганим ходом прелази преко насипа.
Црни пантер - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2022
СРБИЈА
Мештани пријавили да су видели црног пантера код Фекетића: Појавио се нови снимак /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала