- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Србија је умрла у лепоти за 30 секунди

© AP Photo / Frank AugsteinФудбалери Србије
Фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2022
Пратите нас
При резултату 3:1, у 63. минуту, Србија је против Камеруна имала огромну шансу да постигне четврти погодак и реши дилеме око победника, али се догодило потпуно супротно.
У спектакуларној прилици се нашао Сергеј Милинковић-Савић, могао је да бира где ће да пласира лопту или да бар пружи још који корак и приближи се голу...
Уместо тога уследио је покушај лобовања који је завршио преко гола, а на другој страни Винсент Абубакар је показао како се то заправо ради свега 30 секунди касније.
„Изгубили смо коју лопту вишка, обило нам се о главу, надамо се да ће да изгуби Швајцарска од Бразила... Требало је више да држимо лопту, да прође време, али смо хтели да дамо што више голова“, рекао је Сергеј после утакмице.
Јасно је о чему је причао, о свему томе је у много наврата говорио селектор Драган Стојковић Пикси.
„Играли смо у сваком од такмичења за гол више. Без обзира на то да ли смо били у квалификацијама за Мундијал или у Лиги нација. Мени је посебно важан начин на који долазимо до победа, да то буде допадљиво људима који навијају за нас“, говорио је Пикси.
Све је то лепо, али од лепоте се не живи, нарочито не на турнирском систему какав се игра на Мундијалу у Катару.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2022
Катар 2022
Пикси после (к)икса Србије: Велика фрустрација – навијаћемо за Бразил
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала