- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Драма се десила уочи утакмице са Србијом – „отписани“ се огласио: „Нису ми дали да будем на терену!“

© Sputnik / Нина Зотина / Уђи у базу фотографијаАндре Онана
Андре Онана - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Пратите нас
Голман Андре Онана удаљен је из репрезентације Камеруна уочи јучерашње утакмице против Србије на Светском првенству, а данас је напустио Катар и вратио се у домовину.
У мечу против Швајцарске био је на голу, али због свађе са селектором Ригобертом Сонгом избачен је из екипе. Онана је објавио поруку након што је напустио тим.
„Желим да изразим своју приврженост земљи и фудбалској репрезентацији. Јуче ми нису дали да будем на терену и помогнем Камеруну да оствари циљеве, као што увек радим. Увек сам се понашао тако да водим екипу према успеху.
Дао сам све од себе, сву енергију, како бих пронашао решење за ситуацију коју фудбалери често проживљавају, али на другој страни није постојала таква жеља. Неке је ситуације тешко решити. Међутим, увек поштујем и подржавам одлуке водећих људи који желе да остваре успех за целу земљу.
Пружам саиграчима сву своју снагу јер смо показали да можемо далеко на овом такмичењу. Вредности које подржавам као особа и спортиста су оне које ме обележавају и које ми је породица уградила одмалена. Одувек ми је била част да играм за Камерун“, написао је Онана.
Ригоберт Сонг - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2022
Катар 2022
Сукоб је изазвао позитивну реакцију – на штету Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала