- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Порука деце са Космета фудбалерима Србије: „Орлови наши – летите и Србије се сетите!“ /фото, видео/

© SputnikСрпска деца
Српска деца - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Пратите нас
Ученици и наставници Основне школе „Стана Бачанин“ у Лешку су на оригиналан начин послали подршку фудбалерима Србије пред утакмицу са репрезентацијом Швајцарске уз поруку „Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите“.
У организацији свештенства Храма Успења Пресвете Богородице и управе школе, око 350 ученика заједно са наставницима данас су се окупили и послали поруку српским репрезентативцима.
© SputnikСрпска деца
Српска деца - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Српска деца
Они се поређали у дворишту школе и својим телима исписали „Србија“. Поруке ових малишана биле су „Нек се чује наш глас одавде све до Дохе“ и „Орлови наши летите и Србије се сетите“.
© SputnikСрпска деца
Српска деца - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Српска деца
Како је за Косово онлајн рекао свештеник из Лешка Миломир Влашковић, деца су на овај начин желела да се придруже порукама подршке, коју "орловима" шаљу Срби са свих меридијана.
„Са искреном жељом, као и сви Срби на свету који на разне начине шаљу поруке нашим фудбалерима да победе на предстојећој утакмици, тако и деца Космета шаљу поруку и Богу се моле да наши фудбалери победе“, рекао је за Влашковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала