- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Опасан корак НАТО који га директно увлачи у сукоб | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / Vadim GhirdaВојник са заставом НАТО-а
Војник са заставом НАТО-а - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” адвокат Горан Петронијевић.
- Док крије број погинулих Украјинаца, Европа предвођена Урсулом фон дер Лајен тражи оснивање специјалног суда за наводне руске ратне злочине у Украјини. Прети да ће и од заплењене руске имовине финансирати обнову те земље.
- Истовремено, НАТО расправља о испоруци Кијеву ПВО система и борбених авиона али Москва упозорава да ће то значити да Алијанса постаје директан учесник сукоба.
- Упркос томе што Аљбин Курти и даље одбија да формира ЗСО, такозвано Косово добија визну либерализацију. Ричард Гренел тврди да се преговори распадају.
- Сергеј Лавров први пут говорио о немачко-француском плану за Космет које Брисел планира да имплементира у поглавље 35.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Опасан корак НАТО који га директно увлачи у сукоб | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала