- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Митровићеве речи утехе: „Тешко је, боли, али нећемо одустати да гинемо за дрес“

© AP Photo / Ricardo MazalanСрбија - Швајцарска
Србија - Швајцарска - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2022
Пратите нас
Нападач репрезентације Србије Александар Митровић искрено је прокоментарисао дешавања у Катару. Истакао је да гледа унапред, да су играчи дали све од себе и да ће наставити да гину за дрес националног тима.
„Тешки су утисци. Пуно емоција. Екипа, сви у свлачионици, мук... Јако тежак пораз, тежак тренутак за све нас. Нисмо се овоме надали. Празни смо, дали смо све од себе. И екипа и ја, и сви. Дали смо максимум, није било довољно. Разочарани смо. И ми и народ. Десило се, шта је ту је. Када је било лепо, пљуштале су похвале, сада ће бити критика. Народ мора да зна да смо дали све од себе“, истакао је Митровић.
Каже да ће му требати времена да се опорави.
„Психички ће требати времена да се све слегне, биће времена за анализу. С обзиром на то да смо имали проблема са повредама, у овом тренутку ово је био наш максимум. Са неким детаљима смо могли боље. Швајцарска је данас била боља екипа“, рекао је Митровић.
Фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2022
Катар 2022
Разбијена војска /фото/
Голгетер Орлова поручује да имамо добру атмосферу.
„Ова екипа је сада већ дуго заједно. Дужи период смо са селектором. Како утакмице иду, можемо са сваким да играмо. Можемо свакога да победимо и да изгубимо. То је наш стил, тако играмо. Тешко је доћи до овде. Овде се свака грешка плаћа. Да прихватимо и анализирамо све то. Немамо за чим да жалимо. Дали смо све од себе. Нажалост није било довољно. Ова екипа, селектор... Сви око репрезентације, новинари, навијачи... Никада није била лепша и боља атмосфера. Хвала на свој подршци. Тешко је, боли, али нећемо одустати да гинемо за дрес“, закључио је Митровић.
Србија и Швајцарска - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2022
Катар 2022
Србија је страдала на Пиксијевом рулету – пораз од Швајцарске за крај Мундијала!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала