- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Милатовић: Нова опструкција ДПС-а мирне предаје власти у Подгорици

© Sputnik / Бобан НововићЈаков Милатовић
Јаков Милатовић - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2022
Пратите нас
У просторије Изборне комисије Главног града Црне Горе (ИКГГ) уселио се брачни пар Недовић, а носилац листе „Покрета Европа сад“ на локалним изборима у Подгорици и бивши министар економије Јаков Милатовић оцијенио је да је ово доказ да актуелни градоначелник Подгорице Иван Вуковић и ДПС користе лош материјални положај грађана и уцјењују их.
„Ово је страшно. Доказ како Вуковић и ДПС користе финансијски положај људи да их онда уцјењују шта да раде или не раде – у овом случају да јасно опструирају мирну транзицију власти у Подгорици“, изјавио је Милатовић за Портал РТЦГ.
Подгоричанка Станка Недовић, која формално-правно није запослена у Изборној комисији Главног града – Подгорица, налазила се синоћ у просторијама ИКГГ и није дозвољавала да се заведу и овјере акта, која су донијета већином гласова чланова и овлашћених представника ИКГГ, али и допис секретара ИКГГ Владимира Вујовића, јавља дописник Спутњика.
Са Станком је и њен супруг Мишко. Брачни пар Недовић у дијелу службених просторија (канцеларија са лијеве стране улазне просторије) има комплетно покућство, укључујући кревете и фрижидере и све остало потребно за живот.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала