Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић се састао са представницима компанија из Кине и УАЕ

© Уступљено Спутњику/Instagram/buducnostsrbijeavСастанак Александра Вучића са представницима кинеског Синофарма и Института Г24 из УАЕ
Састанак Александра Вучића са представницима кинеског Синофарма и Института Г24 из УАЕ - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић састао се са делегацијама кинеске компаније „Синофарм“ и Института Г42 из Уједињених Арапских Емирата.
Вучић је навео је да је са пријатељима из НР Кине и УАЕ разговарао о сарадњи у областима медицине, науке и другим темама.
„Са драгим пријатељима из НР Кине и УАЕ разговарао сам о сарадњи у областима медицине, науке, развоја вештачке интелигенције и најновијих технологија. Искористио сам и ову прилику да још једном захвалим искреним пријатељима Србије, председнику Си Ђинпингу и његовом височанству шеику Мохамеду бин Заједу на томе што учествују у развоју наше земље и зато што су и на овај начин показали своју посвећеност нашем пријатељству и партнерском односу“, написао је председник Вучић на свом Инстаграм* налогу.
*Активности „Мета“ (друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм) забрањене су у Русији као екстремистичке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала