- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Пикси ће у понедељак изаћи пред српске новинаре

© AP Photo / Darko VojinovicДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Пратите нас
Фудбалери Србије у недељу иза поднева се враћају у Србију, а селектор Драган Стојковић обратиће се нацији у понедељак од 14 часова. Тада ће у Кући фудбала у Старој Пазови бити одржана званична конференција за медије.
Пикси није желео да разговара са српским новинарима у Дохи на дан посласка и повратка кући, већ је оставио то за понедељак.
На поменутом обраћању очекује се да селектор Србије Драган Стојковић Пикси додатно анализира шта је претходило краху Орлова на Мундијалу у Катару и елиминацији у групној фази у конкуренцији са Бразилом, Камеруном и Катаром.
Пикси је после пораза од Швајцарске резултатом 3:2 поручио да остаје, а било је и оних који су очекивали да ће можда селектор поднети оставку.
Ипак, остаје нам да сачекамо понедељак и да видимо шта ће селектор Србије имати да каже.
Подсетимо, долазак Орлова из Дохе очекује се око 14 часова, с обзиром на то да су у девет ујутру по средњеевропском времену полетели из Катара и да лет траје око пет сати.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала