- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Славиша Чуровић: Европа је у нокдауну, а Украјина у нокауту - само им то још нису рекли /видео/

© SputnikМаша Радовић и Славиша Чуровић
Маша Радовић и Славиша Чуровић - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Пратите нас
Глумац Славиша Чуровић гостујући у емисији „Маша и ...“ открио је кога би од светских политичара волео да види како укршта рукавице у боксерском рингу, колико је ризично када је председник једне државе глумац, а градоначелник главног града боксер, али и како се осећа као Србин у Црној Гори и Црногорац у Србији.
С обзиром да се поред своје основне професије годинама бави уређивањем спортског програма, али и коментарисањем боксерских мечева, Чуровића смо питали које земље света су тренутно у нокауту, а које у нокдауну.
„У нокдауну је сигурно читава Европа. Давно сам читао један интервју Марлона Бранда из 1997. године у којем је рекао да су САД огледало најгорег комунизма у којем је завладао привид новца, хамбургера и кока-коле. Само Европа има неку шансу да пружи алтернативу и да се спаси. Америка живи у најгорем облику стаљинизма. Међутим, Европа је у нокдауну, она је потпала под то. Нокаутиране су све ове мале земље које се ништа не питају, земље које су не више ни пратиоци, ни вазали, него робови. А таквих у Европи има сијасет“, закључио је Славиша за Спутњик.
О емисији „Маша и ...“
„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала