- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Селектор демантује да је Роналдо љут: Разговарали смо, он је за пример!

© AP Photo / Ariel SchalitПортугалија - Швајцарска, Кристијано Роналдо, Светско првенство
Португалија - Швајцарска, Кристијано Роналдо, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 07.12.2022
Пратите нас
Фудбалери Португалије пласирали су се у четвртфинале Мундијала после убедљиве победе над Швајцарском (6:1) и то без највеће звезде у тиму Кристијана Роналда. Одлука Фернанда Сантоса да остави Роналда на клупи испоставила се као добра, а он је потом демантовао да се прослављени репрезентативац наљутио због тога.
Кристијано Роналдо је напустио терен пре осталих саиграча, због чега је деловало да га је погодила одлука селектора Сантоса да седи на клупи као замена све до 72. минута.
Док су се саиграчи радовали, Роналдо је одлазио, али упркос томе Фернандо Сантос демантовао је да се чувени Португалац наљутио.
„Нема никаквих проблема са нашим капитеном. Пријатељи смо већ годинама. Разговарали смо уочи утакмице и није му сметала моја одлука. Он је пример свима“, рекао је Сантос и отклонио тврдње о неспокојству у репрезентацији Португалије.
Португалци су показали да су страшан тим и када Кристијано није на терену, а у наставку Мундијала ће бити разјашњено да ли је Сантос само желео да завара јавност или се Роналдо ипак љути што је изостављен.
Од почетка Светског првенства у Катару Роналдо је постигао само један гол, док му је погодак против Швајцарске поништен због недозвољене позиције.
Иако није био на терену, све камере биле су окренуте ка Роналду који је седећи на клупи привлачио више пажње него фудбалери који су играли у тим тренуцима.
Португалија - Швајцарска, Кристијано Роналдо, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 07.12.2022
Катар 2022
Роналдо тешко поднео победу Португалије – сви се радовали, Кристијано отишао
Португалија - Швајцарска, Кристијано Роналдо, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2022
Катар 2022
Роки, почни да се навикаваш /фото/
Златна богиња, пехар намењен победнику Светског првенства у фудбалу - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2022
Катар 2022
Мундијал 17. дан – Познати сви парови четвртфинала Мундијала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала