- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Запад користи људска права како би уништио суверенитет држава

© Sputnik / Павел Бедняков / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 07.12.2022
Пратите нас
Доктрина људских права се користи у свету како би се разрушио суверенитет држава и за подршку западној доминацији, изјавио је Владимир Путин на састанку са члановима Савета за развој цивилног друштва и људска права.
„Видимо да се доктрина људских права користи за рушење суверенитета земаља, како би се оправдала западна политика, финансијско-економска и идеолошка доминација“, нагласио је руски председник.
Путин је подвукао, да постојећи приступи међународних организација захтевају свеобухватну анализу, јер су почели да се користе за постизање сасвим других циљева који се не сматрају добрим.

Путин: Решићемо питање војне опреме

Председник Русије је обећао да ће решити и проблем са војном опремом војника.
„Што се тиче проблема са опремом, чини ми се, да је све већ решено. У случају да је потребно нечему посветити већу пажњу, молим вас да ми доставите додатне информације. Решићемо што је пре могуће“, рекао је Путин.
Он је додао, да подршка породицама мобилисаних такође би требало да буде под будним оком државе.

„Рачунам на вашу подршку и вашу помоћ у регионима. То је света обавеза руководилаца свих нивоа и организација. Наравно, овде, сигурно, постоји велики број питања. То се тиче и благовремених новчаних исплата, а помоћ је потребна и многим породицама мобилисаних. Рачунам на то да ће то бити наша заједничка и ефикасна борба, закључио је председник Русије.

Традиционални састанак председника Русије Владимира Путина са члановима Савета за развој цивилног друштва и људска права се сваке године организује пре Дана људских права, који се обележава у Русији 10. децембра.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала