- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић је „најтраженији“ – иза њега Тијана и Гудељ

© AP Photo / Antonio CalanniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 08.12.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић налази се на врху листе спортиста који су највише претраживани на интернету у 2022. години.
Највећи разлог томе свакако је драма коју је проживео у јануару, када је неколико дана провео у притвору у Мелбурну, а онда је и депортован из Аустралије због чињенице да није вакцинисан против вируса корона.
Новак је и својим успесима заслужио да се људи интересују о њему – у 2022. је освојио пет трофеја, међу којима су најзначајнији они на Вимблдону и Завршном турниру у Торину.
Иза Ђоковића међу српским спортистима се налазе одбојкашка репрезентативка Тијана Бошковић и фудбалски репрезентативац Немања Гудељ.
На другој позицијилисте најпопуларнијих спортиста је Рафаел Надал, трећу позицију заузима Серена Вилијамс, на четвртом месту се налази амерички фудбалер Манти Тео, на петом скејтбордер Шон Вајт, док се иза њих налази јапански клизач Јузуру Хању.
Америчка кошаркашица Бритни Грајнер је седмопласирана, посебно након хапшења у Русији због поседовања канабисовог уља приликом слетања у земљу, а листу попуњавају фудбалер Ђерар Пике, УФЦ борац Каин Веласкес и тренутно први на АТП листи Карлос Алкарас.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала