- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Запад жели да убије две „муве“ једим ударцем | Од четвртка до четвртка

© Tanjug / JADRANKA ILIĆСамит лидера ЕУ и Западног Балкана у Тирани
Самит лидера ЕУ и Западног Балкана у Тирани - Sputnik Србија, 1920, 08.12.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” др Александар Митић научни сарадник Института за међународну политику и привреду.
Са Косова и Метохије нам стижу драматичне слике - у општини Лепосавић десио се покушај пљачке трезора, у Великој Хочи су специјалне полицијске јединице стигле са цистерном како би заплениле 42.000 литара вина породице Петровић. Поставља се питање може ли Кфор да буде гарант безбедности и даље?
Написана је и трећа верзија француско-немачког предлога решења косовског питања, а да Београд и Приштина нису ни започели преговоре на основу тог документа.
Амерички војни буџет за идућу годину износи скоро 848 милијарди долара, а усмерен је на дугорочну дестабилизацију Европе и покушаје „обуздавања“ Русије.
У Немачкој влада усијана ситуација после неуспелог покушаја држаног удара, а полиција спроводи рације у 11 савезних покрајина.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Запад жели да убије две „муве“ једим ударцем | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала